Opinie

Poniższe opinie zostały pozyskane z Google:

Dalia Krawczyk Lokalny przewodnik · 61 opinii · 191 zdjęć miesiąc temu.

Od jakiegoś czasu szukałam masażu Kobido w Krakowie i tak trafiłam na Panią Natalię. Wcześniej w innych gabinetach proponowano mi inne, podobne masaże rozluźniające mięśnie twarzy. Żaden nie może równać się z Kobido! Efekt widziałam już po 1 zabiegu, po 6. byłam bardzo zadowolona. Dziś skoczyłam serię 10 masaży i dzielę się efektem. Pani Natalia jest profesjonalistką i niech Was nie zmylą jej drobne dłonie – ma sporo pary i na swoim fachu zna się jak mało kto. Sam masaż jest dość intensywny, ale mimo to prawie zawsze usypiam. Po godzinie budzę się młodsza 😂😀👍 Gorąco polecam!Podoba mi się

Malgorzata1 opinia 3 miesiące temu

Trafilam do Pani Natalii z konkretnym problemem, porażeniem nerwu twarzowego Bella z lewej strony w stopniu znacznym. Niedomykającym się okiem i brakiem praktycznie ruchow mimicznych po lewej stronie. Przed spotkaniem Pani Natalii, byłam zmęczona ponad 2 miesięcznym brakiem efektów zarówno tradycyjnej jak i nowoczesnej fizjoterapii i odbijaniem się od jednego specjalisty do drugiego. Od miesiąca chodzę do Pani Natalii na masaz twarzy Kobido regularnie a ostatnio tez na akupunkture. Oko się domyka, czoło zaczęło się marszczyć, brew unosić a ja mogę znów się uśmiechać. Do pełnej sprawności twarzy jeszcze trochę brakuje ale po tak krótkim czasie jestem zaskoczona i bardzo zadowolona z dotychczasowych efektow. Polecam wszystkim Pania Natalie!:)

Monika Batorska1 opinia 3 miesiące temu.

Polecam masaż kobido wykonany przez panią Natalię. Bardzo miła atmosfera, masaż daje niesamowite efekty.

Igor Kowacki 6 opinii · 3 zdjęcia 5 miesięcy temu.

Masaż Raindrop to cudowny relaks, uczta dla ciała, ducha i umysłu. Niepowtarzalny. Polecam.

Aleksandra Debska3 opinie8 miesięcy temu

Jak najbardziej polecam masaż Kobido wykonywany przez p. Natalię. Efekt masażu widoczny od razu. Twarz nabiera świeżego wyglądu….relaks podczas masazu jest niedoopisania… Polecam każdemu.

Mariia Makharynets1 opinia · 1 zdjęcie 5 miesięcy temu

Bardzo głęboki relaksacujący masaz. Polecam wykonaniu Natalii

Maciej Piętak1 opinia2 lata temu.

Bardzo miła obsługa , świetny relaks.

Poniższe opinie zostały pozyskane ze strony Booksy. Link do opinii: https://booksy.com/biz-app/pl-pl/35524/reviews

  • Ewelina W…
    26 sty 2021 8:35. Niesamowity relaks i przyjemność, skóra faktycznie wygładzona:D . Dziękuję 😃
  • Paulina M…
    23 sty 2021 11:03. Pani Natalia to przemiła i profesjonalna osoba. Widać, że kocha to, co robi 🙂 z pewnością skorzystam z masażu jeszcze nie raz, polecam go też znajomym ❣️Dziękuję ❣️
  • Kamila W…
    18 sty 2021 20:40. Bardzo polecam, bardzo profesjonalne podejście, super atmosfera w gabinecie, najlepszy masaż Kobido na jakim byłam. Bardzo dziękuję.
  • Ann W…
    18 sty 2021 15:19. Masaż kobido. Jestem bardzo zadowolona! Moja pierwsza wizyta i na pewno nie ostatnia 🙂 Dziękuję 🙂
  • Aleksandra S…
    15 sty 2021 17:43. Jestem zachwycona! Pani Kasia jest bardzo miłą osobą o dużej wiedzy, super tłumaczy. Z muzykoterapii wyszłam odprężona jak chyba nigdy.
  • Dominika B…
    17 gru 2020 18:11. Cudownie jak zawsze! 
  • Arniq K…
    2 gru 2020 0:14. Polecam masaż Kobido 
  • Dominika B…
    28 lis 2020 11:24. Coś wspaniałego, co można zafundować swojemu ciału i psychice! Polecam z całego serca ten masaż w wykonaniu Pani Natalii, bo to mistrzostwo świata ♥️ 
  • Gabriela R…
    2 lis 2020 22:44. Super! Polecam 🙂
  • Dominika B…
    27 paź 2020 16:10. Polecam !
  • Ola F…
    23 paź 2020 8:00. Bardzo wysoka jakość usługi, zachwycona jestem samym masażem oraz efektami. Na, pewno wkrótce wrócę. Polecam.
  • Dominika B…
    9 paź 2020 0:12. Polecam.
  • Svetlana P…
    27 wrz 2020 19:08. Everything was fantastic! Great experience. Highly recommend.
  • Tomek G…
    20 wrz 2020 16:17.Bardzo dziękuję 🙂
  • Karolina D…
    18 wrz 2020 12:27 Super.
  • Monika Z…
    15 wrz 2020 12:18. Super przyjemny, profesjonalnie wykonany masaż twarzy Kobido , miła atmosfera i oczywiście bardzo sympatyczna Pani masażystka. Polecam, ja idę kolejny raz. 
  • Olga S…
    10 wrz 2020 21:07. Świetny masaż, bardzo dziękuję 🙂 
  • Dominika B…
    5 wrz 2020 13:11. Cudowny masaż upiększajacy i niezwykle relaksujący w najlepszym wydaniu! Polecam serdecznie.
  • Marta Z…
    23 lip 2020 21:59. Super! Polecam. Bardzo miła Pani masażystka i profesjonalna usługa.
  • Dorota F…
    17 lip 2020 12:32 Super! 
  • Bartek O…
    14 lip 2020 17:39. Polecam z czystym sercem. Cena adekwatna do usługi, a usługa profesjonalnie wykonana, na moją prośbę dodatkowo sprofilowana. Wzorowy kontakt, punktualność i uczciwość co do czasu masażu. Pani Natalia jest bardzo sympatyczna. Dziękuję. 
  • Галина К…
    11 lip 2020 12:31Golonce polecam:), miła atmosfera, dobrze wykonany zabieg i sympatyczna Pani masażystka. 
  • Marta O…
    26 cze 2020 16:48. Jeszcze nigdy nie byłam w tak profesjonalnych i cudownych rękach. Masaż u Pani Natalii to piękne doznanie zarowno dla ciała, jak również dla ducha. W gabinecie panuje odprężająca atmosfera dzięki muzyce, smacznym zapachom 🙂 i odpowiedniemu oświetleniu. Polecam!!! 
  • Paulina C…
    3 cze 2020 0:00. Bardzo polecam pod każdym względem:) 
  • Anna M…
    28 maj 2020 20:48. Bardzo polecam masaż kobido, bardzo przyjemny i relaksujący, a przede wszystkim od razu widać efekty! 
  • Dominika B…
    14 mar 2020 11:21. Cudowny masaż! Wyszłam bardzo odprężona. Polecam bardzo! 
  • Monika P…
    3 mar 2020 20:01. Pani Natalia jest prawdziwą profesjonalistką. Masaż kobido w jej wykonaniu jest bardzo przyjemny i relaksujący, a także skuteczny – skóra jest widocznie bardziej napięta i gładka. Polecam! 
  • Klaudia P…
    14 lut 2020 13:04. Bardzo przyjemnie i profesjonalnie. Polecam. 
  • Maria O…
    11 lut 2020 10:19. Bardzo przyjemne i profesjonalne doświadczenie.
  • Joanna L…
    27 sty 2020 20:52. Pani Natalio dziękuję za profesjonalny masaż i miłą atmosferę. 
  • Agnieszka G…
    15 sty 2020 13:57. Przemiła atmosfera, wspaniały relaks i przesympatyczna Pani Natalia! 
  • Kamila P…
    28 paź 2019 21:22. Polecam masaz kobido. Godzina profesjonalnego masażu twarzy, na naturalnych olejkach, skuteczna i bardzo relaksująca. 
  • Agnieszka M…
    20 paź 2019 18:12. Cudnie! 
  • J. J…Super 🙂
    4 paź 2019 20:44. Cudowne miejsce do którego będę wracać! Masaż Kobido w wykonaniu Pani Natalii to istna rewelacja, polecam każdemu 🙂 
  • Michał S…
    28 wrz 2019 19:53. Polecam. Kameralne wnętrze które sprawia, że czuję się tam komfortowo. Korzystałem z zabiegu Raindrop oraz refleksologii. Ponieważ widzę efekty mogę stwierdzić, że warto. Polecam! 
  • Barbara T.
    12 wrz 2019 11:25. Korzystałam już z innych gabinetów wykonujących Kobido, jednak tu chyba pozostanę na dłużej. Nie dość, że najtaniej to jeszcze ten cudowny, mega relaksujący aromat olejków. Naprawdę zrelaksowałam się 🙂

Poniższe opinie zostały pozyskane z Facebook:

link do opinii Facebook: https://www.facebook.com/Indicum-Gabinet-Terapii-Naturalnych-Kobido-2035945970066001/reviews/?ref=page_internal

Aleksandra D.

· Masaż Kobido to najciekawszy zabieg jaki miałam robiony na twarzy. Efekt masażu widoczny od razu. Twarz nabiera świeżego wyglądu… i co dla mnie najważniejsze moje worki pod oczami wyraźnie zmalały 🙂 Polecam każdemu.

Oksana W.

· Gorąco polecam masaż Kobido! Relaks, którego nie doznałam wcześniej . Dla mnie – czysta Nirvana. Odpływam podczas każdej sesji. Pani Natalia wykonuje go chyba sercem, nie rękoma.


Urszula M.

· Korzystałam już kilka razy z masażu kobido – rewelacja. Polecam każdemu. Skóra wypoczęta a przy tym niesamowity relaks.

Kasia B.

· Masaż kobido pierwsza klasa 😍 żałuję, że tak długo odkładałam ten zabieg, bo z gabinetu wyszłam zrelaksowana jak nigdy 💆‍♀️

Agniola D.

· Profesjonalne podejście, a do tego z sercem.Tu w synergii działa doświadczenie, wiedza i energia młodości!

Maksymilian C.

· Profesjonalne podejście. Polecam bardzo masaż Raindrop 🤩

Martyna R.  

· Kobieta z ogromną wiedzą i talentem w dłoniach. Masaż Raindrop to niezwykle przeżycie! Polecam.


Beata K.

· Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalnego podejścia i ogromnej fachowej wiedzy Pani Kasi. Wczoraj skorzystałam z usługi wykonania baniek bezogniowych. Dziś czuje się dużo lepiej … tego właśnie oczekiwałam, dlatego z pełnym przekonaniem mogę polecić wszystkim usługi wykonywane w tym gabinecie. Dziękuję i polecam!